Boscolo Exedra Milano

Lyxhotell mitt i designmekkat

boka hotell i MilanoMilano är ett lyxresenärens tillhåll och även om man såklart kan se staden ur ett budgetperspektiv så är det här – om någonstans – som man ska unna sig det allra bästa. Det är nämligen just här i Milano som det allra bästa verkligen ÄR det allra bästa.

Hotell Boscolo är ett magnifikt, femstjärnig hotell i Milano, med utsikt över Duomo. Rummen är exklusivt inredda i italiensk design och utrustade med bekvämligheter som gratis Wi-Fi, luftkonditionering, TV och minibar.

Milanos största SPA

På hotell Boscolo i Milano, mitt i det hektiska centrumet, finns ett unikt inrett SPA. Detta wellnesscenter är Milanos största och det enda som håller öppet ända till midnatt. Här kan man skämma bort sig själv med unika terapiupplevelser utförda av Milanos bästa specialister inom SPA. Poolerna, bastun och det turkiska badet är gratis för alla hotellets gäster.

Mat och dryck i världsklass

hotell milanoBoscolo fungerar inte bara som hotell utan är en högt ansedd mötesplats mitt i Milano. Lounge baren, Champagneriet och två tematiska, femstjärniga restauranger serverar mat och dryck i världsklass för finsmakare med känsla för stil.

Klicka här för att se mer hotell i Milano.