Hotel Cavour

Elegant hotell mitt i Milano

boka hotell i MilanoHotel Cavour, som har varit öppet ända sedan 1950-talet, är ett fyrstjärnigt hotell mitt i Milano. Hotellet är inrett i klassisk, elegant stil och känns som en flott och naturlig del av denna sofistikerade stad, alla detaljer är väl genomtänkta och materialen påkostade.

De 113 rummen på Cavour Hotel är ljudisolerade så trots att man befinner sig i hjärtat av Milano så får man god sömn om nätterna. Många av rummen har små balkonger med utsikt över den hänförande staden. Luftkonditionering, TV, minibar, värdeskåp, tofflor, telefon och färska dagstidningar finns för alla hotellets gäster och den vänliga personalen är lyhörd för eventuella extra behov.

Bar och restaurang för sofistikerade smaker

boka hotell i MilanoGästerna uppmuntras att ta del av den mysiga och gästvänliga baren där kaffe och te serveras under eftermiddagarna. Framåt kvällen kan det vara mysigt att ta en drink i baren innan man slår sig ner i Conte Camillorestaurangen för en utsökt middag. Om morgnarna serveras en väl tilltagen frukostbuffé i samma restaurang.

Klicka här för att se mer hotell i Milano.