Starhotels Ritz

Nyrenoverat hotell med alla bekvämligheter

boka hotell i MilanoStarhotels Ritz i centrala Milano är ett lyxigt, fyrstjärnigt hotell som nyligen renoverats och uppdaterats till modern standard.

Detta hotell bjuder på mycket elegant och fräsch inredning och alla 197 rum är ljudisolerade för att möta gästernas behov av god sömn om nätterna. Alla gäster får tillgång till internetuppkoppling, en skön kvalitetssäng, kuddmeny för möjligheten att välja den perfekta kudden, minibar, värdeskåp och lyxiga toalettprodukter. Bokar man ett Superior-, Deluxe- eller Executiverum, eller en svit, så får man dessutom badrock och tofflor, samt möjlighet att checka ut klockan 14.00 istället för klockan 12.00.

Stämningsfull bar och restaurang

hotell milanoInom detta härliga hotell finns en restaurang och en bar som båda smälter väl in i det övriga hotellets stil och standard. Vinlistan är lång och väl genomtänkt och om morgnarna kan hotellets gäster ta del av en väl tilltagen, amerikansk frukostbuffé nere i restaurangen. I baren kan man njuta av en god drink eller mumsa på en klassisk, italiensk pastarätt mellan kl. 10.30 och 01.00.

Klicka här för att se mer hotell i Milano.